Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2008.05.05

 Kép Sharpay a filmben egy nagyon gonosz lány.Akinek ha tervei valahogy nem úgy sülnek el ahogy ő azt előre eltervezte,akkor bármire képes.Ahogy Taylor mondaná:"Ő még a saját testvérét is kitúrná,ha rájöne,hogy hogy játszhatná egyszerre a Rómeó&Júliát"

Kép Ashley Tisdale a valóságban egyáltalán nem hasonlítSharpay karakteréhez.Ő nem hord rózsaszín kisruhákat és nem is befolyásol senkit.Nagyon jóba van Vanessával(Gabriellával) akit a filmben oly annyira nem visel el.

Nem szeret a középpontban lenni és nagyon egy félénk lány.Van egy barátja akivel a HSM próbáin jött össze.Ő az egyik táncos.Neve:Jared Murillo

 

Kép Troy Bolton a Wildcats csapatkapitánya.A edző fia.Nagyon szereti a sportot,de viszont amikor találkozik Gabriellával akkor egyszerre szeretne két dolgot.Végül megnyeri a meccset és még Gabriella mellet is helytál.

 

Kép Zac Efron a valóságban egy árnyalatnyit hasonlít Troyra.A film hatására ő is szeret kosarazni és nagyon fontosnak tartja.Így Vanessát és Ashleyt is ő vette rá a sportra.Viszont nem annyira félénk mint a filmbeli karaktere.Egyszer bevallotta:Imád Vanessa előtt más lányokkal flörtölni.Szereti amikor barátnője féltékeny pillantásokat vet rá.

A kis szemtelen.XD

 

KépGabriella Montez.Szereti a tudományt és még szilveszter estélyén is olvasott.Mikor az iskolába kerül sok mindent felkavar.A musical,a 10próba versenyt és a legjobban Troy és a saját érzelmeit.Viszont önzetlen és kedves és bármilyen rosszul bánik vele Sharpay(féltékeny,mert Troy Gabriellával többet törődik mint vele),ő még annak ellenére is arnyosan viselkedik vele és persze a többiekkel.Másrészt nagyon félénk.

 

Kép Vanessa hudgens a valóságban teljesen az ellentéte,mint a HSM-beli karaktere.Szeret őrült dolgokat kibróbálni és szeret hülyéskedni.egyáltalán nem félénk.Nem az a beszólok mindenkinek típus hanem az őszinte.Amúgy kedves,aranyos és nagyon jó barátnője Ashley és Miley Cyrus.És a legfontosabb...Ő Zac Efron barátnője.MázlisXD

Persze gyönyörű és nem szereti magát mindig sminkelni.

Kép Ryan,Sharpay öccse.Amit a testvére mond az úgy van.Eleinte ő is mindenbe benne van.De egy idő után megelégeli és cserben hagyja Sharpayt,de a végén Sharpay beismeri hibáját,ami nagyon nagy szó és végül kibékülnek.

Egyébként nagyon kedves és arnyos is tud lenni.Bohókás,humoros és aranyos.

Sokat szeret énekelni a tesójával és amúgy is.

 

 

Kép Lucas Grabeel.Aranyos szöszke fiú.A legtöbb lány ilyen fiúról álmodik fehér lovon.Hát az álmodozásokat félbe kell szakítanom hiszen neki nincs lova és elég kevés az esély,hogy összefutsz vele.Komolyra fordítva kedves,aranyos,humoros vagyis legtöbb tulajdonsága egyezik Ryanel.Kivéve azt,hogy ő nem Sharpay ölebe.

Amúgy nagyon cukiii.

 

Kép Chad a filmben Troy legjobb haverja és ez a valóságban is így van.Nagyon jól megértik egymást viszont nem akarta elfogadni,hogy Troy énekelni akar.Hibázott,de bevallotta a bűnét éppúgy ahogy a többi csapatárs is és így szent volt a béke.

A végén még Chadnek is megtettszett az éneklés  és ő is szívesen fakadt dalra.

 

 

Kép Corbin Blue a valóságban egy nagyon jó humorú,vicces fazon.Szeret zenélni van már saját albuma is.Hangja az tényleg ott van arra nincs kétség.

Szeret a barátaival bulizni járni.Igaz legtöbbször nem Zacel hanem az ő saját lightos társaságában.Amúgy nagyon szeret csapatban dolgozni és bevallotta örült amiko rájutott Chad Damforth szerepe.

Hát mi is örülünk hiszen nagyon eltalálták.

Kép Taylor egy nagyon okos lány aki nem nagyon bírja Wildcatset mivel szerinte a sportólókból,túlképzett,fafejű sportolókat kaptunk.Nagyon kritikus és ő is benne volt a Troy és Gabriella nem énekelhet együtt expedícióba.De ő is belátta hibáját és szép lassan Gabriella is megbocsátott neki.

Végül sok okos tanácsot ad gabriellának és sokat segíti.

 

Kép Monique Coleman valójában is ilyen.Egy nagyon segítőkész ember aki mindenkivel szoros barátságot kötött a HSM-nek köszönhetően.

Ezenkívül kedves,aranyos és jószívű.

Mellesleg nagyon bájos és a való életben is sokat segít Vanessának és Ashleynek is.

Sokhelyen ott szokott lenni és nagyon szereti a rajongói és imádta a HSM1 turnéját.


Kép 

Igen Ő Drew Seeley aki kölcsönzi a hangját Zacnek a HSM1-ben.Mivel ő csak énekes ezért nem si szerepelt a filmben.Nagyszerű hangja van amint már ti is hallottátok a HSM-ben.Ezért nem kell elitélni Zacet hiszen akkor még nem volt kifejlődve a hangja úgymond,nem volt a megfelelő.Meg amúgy is.Ha nem Zac szerepel akkor most nem lenne Zanessa.Na lényeg a lényeg én nem tudok sokmindent róla csak annyit,hogy kedves és eszméletlen hangja van.Mondjuk Zacnek sokkal jobb.Lásd HSM2.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.